דג הפורל

הפורל – TROUT – 11או בשמו העברי : טרוטה, הוא בן למשפחת
הסלמון.בגלל נטייתו לשחות נגד הזרם צורתו מאורכת, בשרו
מוצק והוא דל בשומן ועשיר באומגה 3. בארץ הוא גדל רק
בנחל הדן שבאצבע הגליל, במים צוננים שמקורם בהפשרת
השלגים על הר החרמון…
מתכונים
צליה, אידוי, אפיה, “על האש” או בטיגון – דג הפורל סופג
באהבה כל שילוב וטעם ויהווה מנה נפלאה.. כיון שהפורל
בעל טעם מעודן ומכיל מעט עצמות, הוא אהוב מאוד גם
על הילדים.
כאן תוכלו למצוא מגוון רחב של מתכונים, לכל סגנון וחג…

י תרונות בריאותיים
יתרונות בריאותיים : פורל – למען הבריאות שלך
דגי מים קרים כגון פורל, מכילים בממוצע רמה גבוהה פי שלוש
של חומצות אומגה 3, בהשוואה לדגי ים ולדגי בריכות אחרים.
מחקרים רבים שנערכו בעשור האחרון מיחסים לחומצות השומן
מסוג אומגה 3 את הסגולות הבאות: מניעת מחלות לב והקטנת
שיעור התמותה מהתקפי לב. הפחתת הסיכון לסוגים אחדים של
סרטן…